HealthNAŠA MISIJA

LekarInfo je posvećen poboljšanju zdravlja ljudi i dobrobiti pružajući našim korisnicima personalizovane zdravstvene informacije i besplatne online i mobilni odgovore od  najboljih lekara. Naš cilj je da pomognemo ljudima da bolje razumeju zdravlje , donose prave odluke i pronađu najbolje lekare .

Takođe smo posvećeni našim lekarima . Želimo da pomognemo lekarima da bolje služe postojećim pacijentima, pronađu nove i grade svoju reputaciju , demonstrirajući svoju stručnost na mreži .

Verujemo da svako ima pravo na slobodane , pouzdane i nezavisne informacije o zdravlju. Mi takođe verujemo da najsigurnije zdravstvene informacije mogu pružiti samo lekari i medicinski stručnjaci.

LekarInfo.com i portal B92.net sa saradnicima su kreirali ovaj jednistveni servis putem kojeg možete odgovarati na pitanja pacijenata i na taj način steći njihovo poverenje i održavati kontakt sa starim pacijentima, štedeći njihovo i svoje vreme. Pomoću ovog servisa stičete svoju reputaciju, takođe na ovaj način može upoznati veiliki broj novih pacijenata.

Budite deo našeg tima. Prjavite se ovde.

b92 budi deo tima